KONTAKT SKLEP:
+48 601-860-535
KONTAKT GASTRONOMIA:
+48 601-230-050
+48 605-230-086
NASZ ADRES:
Punkt odbioru zamówień
ul. Połczyńska 93 - Warszawa
poniedziałek - piątek
8:30 - 16:00
BOX MONBANA PURE ORIGINS
Opis
Odkryj świat czekolady Monbana dzięki eleganckiemu pudełku zawierającemu aż 150 sztuk mini czekoladek!
Idealny zestaw oferujący pięć wyjątkowych smaków, które zadowolą nawet najbardziej wymagające podniebienia.
Ciemna czekolada z pięciu unikalnych regionów świata: Ekwadoru, Ghany, Tanzanii, Papui Nowej Gwinei i Kostaryki.
Każde z pięciu rodzajów czekoladek to małe dzieło sztuki, które odkrywa przed Tobą bogactwo i złożoność smaków.
Świetnie się sprawdzi na święta, urodziny czy też spotkania biznesowe.
Rozkoszuj się doskonałym smakiem czekoladek Monbana i podziel się tą przyjemnością z najbliższymi!
Costa Rica 64%
Czekoladka z 64% kakao z Kostaryki, z odrobiną kwasowości. Gładki smak uwalnia aromaty drzewne, oliwkowe i kawowe.
Equateur 65%
Czekoladka o zawartości 65% słynnego ekwadorskiego kakao o słodkim, owocowym smaku.
Ghana 70%
Czekoladka zawierająca 70% kakao z Ghany zaskoczy Cię swoim bogatym i mocnym charakterem.
Papouasie 70%
Zaczynając od mocnego dymnego smaku, ta ciemna czekoladka z Papui-Nowej Gwinei eksploruje Twoje podniebienie, ukazując nuty wiśni i śliwek, prowadząc do finiszu przypominającego cappuccino.
Tanzanie 75%
Ziarna kakaowca z Tanzanii słyną z jakości i elegancji drzewnych, przyprawionych smaków.
Składniki: miazga kakaowa, cukier, masło kakaowe, emulgatory: lecytyny (soja) - E476, naturalny aromat waniliowy, naturalna wanilia w proszku.
Czekoladki z Ghana i Papouasie: zawartość kakao min. 70%.
Czekoladki Equateur: zawartość kakao min. 65%.
Czekoladki Tanzanie: zawartość kakao min. 75%.
Czekoladki Costa Rica: zawartość kakao min. 64%.
Mogą zawierać śladowe ilości: mleka i zbóż zawierających gluten, jaja i orzechy.
Zawartość pudełka: 5 smaków czekoladek po 30szt. o wadze 4g
Łącznie: 150szt czekoladek.
Masa netto: 600g
Data przydatności do spożycia: 05.10.2025r
Sztuka degustacji...
Zanim skosztujesz, przyjrzyj się czekoladzie. Powinna być błyszcząca, gładka i mieć czysty kolor.
Teraz podziel ją na dwie części: przerwa powinna być czysta i powinieneś usłyszeć delikatny dźwięk.
Teraz ugryź. Pochłoną Cię subtelne nuty kwiatowe lub korzenne. Jakie smaki czekolady zauważasz? Gorycz, kwasowość, słodycz lub cierpkość.
Długi finisz zabiera w podróż po świecie zmysłów.