KONTAKT SKLEP:
+48 601-860-535
KONTAKT GASTRONOMIA:
+48 601-230-050
+48 605-230-086
NASZ ADRES:
Punkt odbioru zamówień
ul. Połczyńska 93 - Warszawa
poniedziałek - piątek
8:30 - 16:00
MONBANA Lait éclats de Caramel
Opis
Połączenie mlecznej czekolady o 33% zawartości kakao z kawałkami solonego karmelu maślanego.
Solony karmel został przygotowany z najwyższej jakości składników, w tym z solonego masła z Isigny (AOP) oraz słynnej francuskiej soli Guérande fleur de sel, co dodaje głębi i wyjątkowości każdemu kęsowi.
Dzięki starannemu doborowi składników i tradycyjnym metodom produkcji, czekolada Monbana Lait éclats de Caramel zachwyci nawet najbardziej wymagających smakoszy.
Idealna na każdą okazję – jako deser, dodatek do kawy, czy wyjątkowy prezent.
Składniki: cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, miazga kakaowa, kawałki karmelu|8% (cukier, syrop glukozowy, śmietana, masło solone Isigny AOP, karmel w proszku, mleko odtłuszczone, sól Guérande fleur de sel), emulgator: lecytyny (soja).
Czekolada mleczna: kakao min. 33%.
Możliwe śladowe ilości jaj, zbóż zawierających gluten i orzechy.
Masa netto: 80g
Wartości odżywcze - 100g czekolady |
|
Wartość energetyczna (kj/kcal): | 2264/542 |
Tłuszcz (g): | 32 |
w tym nasycone (g): | 20 |
Węglowodany (g): | 55 |
w tym cukry (g): | 53 |
Białko (g): | 6,5 |
Sól (g): | 0,27 |
Data przydatności do spożycia: 12.03.2025