
KONTAKT:
601-860-535
KONTAKT GASTRONOMIA:
605-230-086
NASZ ADRES:
Punkt odbioru zamówień
ul. Połczyńska 93 - Warszawa
poniedziałek - piątek
9:00 - 16:00


Jedna z niewielu czarnych herbat z Kenii wytwarzanych w tradycyjny ortodoksyjny sposób.
Uprawiana na wyżynach Kenii czarna herbata o owocowo-pikantnym smaku.
Klasyfikacja liści: GFOP1
Czas zbiorów: lato
Kraj pochodzenia: Kenia
Opakowanie: 100g


Czarna herbata z ogrodu Bitaco® w Kolumbii. Delikatnie słodki smak z posmakiem rodzynek i suszonych śliwek.
Kraj pochodzenia: Kolumbia, Dep. Valle del Cauca
Składniki: czarna herbata z ekologicznej plantacji
Opakowanie: 100g
Już od 1823 roku Ronnefeldt dostarcza wyjątkową herbatę z naturalnych składników ze wszystkich części świata. Dołącz do nas w odkrywczą podróż do Kolumbii. W północno-zachodniej części tego kraju ukrywa się mały, ale piękny świat herbaty. Tamtejszy ogród Bitaco® znany jest głównie z wysokiej jakośći czarnych herbat, wytwarzanych tradycyjnymi metodami®.


Najsłynniejsza, półfermentowana, czerwona herbata z prowincji Yunnan.
Kraj pochodzenia: Chiny.
Klasyfikacja liści - FOP.
Składniki: czarna liściasta herbata.
Opakowanie: 100g.
Produkt BIO


Wyjątkowa czarna herbata wędzona na drewnie sosnowym.
Opakowanie: 100g
Składniki: czarna herbata wędzona
Kraj pochodzenia: Chiny
Klasyfikacja liści: FOP
Czas zbiorów: jesień