KONTAKT SKLEP:
+48 601-860-535
KONTAKT GASTRONOMIA:
+48 601-230-050
+48 605-230-086
NASZ ADRES:
Punkt odbioru zamówień
ul. Połczyńska 93 - Warszawa
poniedziałek - piątek
8:30 - 16:00
Filtry papierowe do parzenia sypanej herbaty.
Rozmiar L - 100szt.
Zielona herbata Kabusecha ma delikatny smak o aromacie świeżych orzechów i słodkich gruszek.
Liście mają piękny, głęboki, zielony kolor i dają niezwykły złoto-zielony napar.
Kraj pochodzenia: Japonia.
Składniki: zielona liściasta herbata Kabusecha.
Czas zbiorów: wiosna
Czas parzenia: 2-3 min / 1 płaska łyżeczka na filiżankę
Temperatura wody: ~60⁰C
Produkt BIO
UWAGA!
Data przydatności do spożycia: 03.11.2024r
Zachwycająca biała czekolada o kremowej konsystencji i subtelnym naturalnym aromatem wanilii.
Ta tabliczka czekolady to kwintesencja delikatności i luksusu, stworzona z najwyższej jakości składników, aby dostarczyć Ci niezapomnianych doznań smakowych.
Biała czekolada francuskiej firmy Monbana to doskonały wybór zarówno na chwilę relaksu, jak i elegancki prezent.
Składniki: cukier, masło kakaowe,mleko pełne w proszku, emulgator: lecytyny (soja), naturalny aromat waniliowy.
Biała czekolada: kakao min. 28%
Możliwe śladowe ilości jaj i zbóż zawierających gluten i orzechy.
Masa netto: 80g
Harmonijna kombinacja mlecznej czekolady Monbana 33% kakao z chrupiącymi płatkami zbożowymi.
Monbana Crispy Cereals to doskonały wybór dla tych, którzy cenią sobie wyjątkowe połączenia smakowe i najwyższą jakość.
Idealna na każdą okazję - czy to chwila relaksu, czy wykwintny prezent dla bliskiej osoby.
Składniki: cukier, masło kakaowe, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, chrupiące płatki zbożowe (mąka ryżowa, cukier, sól, masło kakaowe), naturalny aromat waniliowy, emulgator: lecytyny (soja).
Mleczna czekolada: kakao min. 33%
Możliwe śladowe ilości jaj i zbóż zawierających gluten i orzechy.
Masa netto: 80g
Tabliczka mlecznej czekolady o zawartości 33% kakao z myślą o miłośnikach delikatnych i kremowych smaków.
Idealne połączenie wysokiej jakości składników, które tworzą harmonijną i zbilansowaną kompozycję smakową.
Wyselekcjonowane ziarna kakaowca, starannie przetwarzane, nadają czekoladzie głębokiego i autentycznego smaku.
Naturalny aromat waniliowy dodaje subtelnej słodyczy i wyrafinowanego posmaku, podkreślając delikatne nuty czekolady.
Składniki: cukier, masło kakaowe,mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, emulgator: lecytyny (soja), naturalny aromat waniliowy.
Czekolada mleczna: kakao min. 33%
Możliwe śladowe ilości jaj zawierających gluten, jaja i orzechy.
Masa netto: 80g
Mleczna czekolada o 33% zawartości kakao z kawałkami solonego karmelu maślanego z Isigny (AOP) oraz solą Guérnade fleur de sel.
Solony karmel został przygotowany z najwyższej jakości składników, w tym z solonego masła z Isigny (AOP) oraz słynnej francuskiej soli Guérnade fleur de sel, co dodaje głębi i wyjątkowości każdemu kęsowi.
Idealna na każdą okazję - jako deser, dodatek do kawy, czy wyjątkowy prezent.
Składniki: cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, miazga kakaowa, kawałki karmelu|8% (cukier, syrop glukozowy, śmietana, masło solone Isigny AOP, karmel w proszku, mleko odtłuszczone, sól Guérande fleur de sel), emulgator: lecytyny (soja).
Czekolada mleczna: kakao min. 33%
Możliwe śladowe ilości jaj, zbóż zawierających gluten i orzechy.
Masa netto: 80g
Zielona herbata z japońskiego regionu Kyushu. Subtelna cierpkość połączona z ciekawą świeżością.
Znana jako "Światło Gwiazdy" (Hoshinohikari) jest jedną z najbardziej eleganckich herbat w swoim rodzaju.
Tamaryokucha Hoshinohikari pochodzi z regionu Kyushu w Japonii, uprawiana na ekologicznej plantacji, co gwarantuje najwyższą jakość i czystość naparu.
Zbierana latem zachwyca subtelną cierpkością, która idealnie balansuje z jej świeżością.
Kraj pochodzenia: Japonia
Region: Kyushu
Czas zbiorów: lato
Składniki: zielona herbata
Masa netto: 50g
UWAGA!
Data przydatności do spożycia: 17.11.2024r.