
KONTAKT SKLEP:
+48 601-860-535
KONTAKT GASTRONOMIA:
+48 605-230-086
NASZ ADRES:
Punkt odbioru zamówień
ul. Połczyńska 93 - Warszawa
poniedziałek - piątek
9:00 - 15:30


Uważana za najlepszą z japońskich odmian zielonej herbaty.
Japonia, zbiór wiosenny.
Opakowanie: 50g.
Kraj pochodzenia: Japonia.
Zbiór wiosenny.
Składniki: zielona liściasta herbata.
Produkt BIO.


Zielona herbata Kabusecha ma delikatny smak o aromacie świeżych orzechów i słodkich gruszek.
Liście mają piękny, głęboki, zielony kolor i dają niezwykły złoto-zielony napar.
Kraj pochodzenia: Japonia.
Składniki: zielona liściasta herbata Kabusecha.
Czas zbiorów: wiosna
Czas parzenia: 2-3 min / 1 płaska łyżeczka na filiżankę
Temperatura wody: ~60⁰C
Produkt BIO


Zielona herbata z japońskiego regionu Kyushu. Subtelna cierpkość połączona z ciekawą świeżością.
Kraj pochodzenia: Japonia
Region: Kyushu
Czas zbiorów: lato
Składniki: zielona herbata
Masa netto: 50g


Zielona herbata Sencha z Japonii, miejscowości Chiran w prefekturze Kagoshima.
Opakowanie: 50g
Kraj pochodzenia: Japonia
Składniki: zielona liściasta herbata Sencha
Czas zbiorów: lato
Czas parzenia: 2-3 min / 1 łyżeczka suszu na filiżankę
Temperatura wody: ~80⁰C
Produkt BIO


Tradycyjna zielona japońska herbata o unikalnej metodzie produkcji.
Opakowanie: 100g
Liście tej herbaty w naturalny sposób poddawane są zwiększonemu działaniu azotu, dzięki czemu zawartość immuno-globulin odpowiedzialnych za funkcje obronne organizmu wzrasta prawie siedemdziesięciokrotnie !
Ożywczy napar o świeżym, subtelnym lekko trawiastym smaku.
Kraj pochodzenia: Japonia
Czas zbiorów: lato
Składniki: zielona herbata