KONTAKT SKLEP:
+48 601-860-535
KONTAKT GASTRONOMIA:
+48 601-230-050
+48 605-230-086
NASZ ADRES:
Punkt odbioru zamówień
ul. Połczyńska 93 - Warszawa
poniedziałek - piątek
8:30 - 16:00
SUPREME SASZETKA 25G
Opis
Saszetka czekolady Monbana Supreme.
Idealna porcja na kubek pełen przyjemności.
Należy podgrzać delikatnie mleko, dodać saszetkę czekolady i następnie mieszając dalej podgrzewać w garnku lub dyszą spieniacza do mleka.
Monbana Supreme - prawdziwa czekolada w stylu włoskim! To coś więcej niż tylko napój kakaowy.
Gęsta, obfita i kremowa - idealna do przygotowania na gorąco lub do użycia w deserach lub koktajlach.
Czekolada Supreme cechuje się nutami zbóż połączonymi z odrobiną słodyczy, aby przywołać aromat ciasteczek.
Wykonana z najlepszej jakości masła kakaowego.
Produkt wegański
Nie jest to napój czekoladopodobny (kakao z mlekiem), ale wysokiej klasy czekolada barowa. Nie zawiera mleka w proszku.
Składniki: czekolada w proszku 92% (cukier, min. 32% kakao), skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: mączka z nasion chleba świętojańskiego, aromat.
Może zawierać śladowe ilości zbóż zawierających gluten, mleko, soję, orzechy, seler i siarczyny.
Masa netto: 25g
Wartości odżywcze - 100g czekolady |
|
Wartość energetyczna (kj/kcal): | 1598/379 |
Tłuszcz (g): | 6,7 |
w tym nasycone (g): | 4 |
Węglowodany (g): | 67 |
w tym cukry (g): | 51 |
Błonnik | 12 |
Białko (g): | 6,4 |
Sól (g): | 0,02 |
Sposób przygotowania:
Firma Monbana to wielopokoleniowe doświadczenie, które już od 1934 roku rozwija swój czekoladowy biznes dostarczając swoim odbiorcom produkty na najwyższym poziomie.
Od momentu założenia rozwój Chocolaterie Monbana opierał się na 5 podstawowych zasadach, które nadal napędzają wydajność i doskonałość marki: pasjonująca wiedza specjalistyczna, uznana jakość, spełnianie specyficznych potrzeb każdego klienta i stała pomysłowość.
Główną działalnością firmy jest produkcja proszków, czekoladek, batonów czekoladowych i przekąsek czekoladowych.
Jej wiedza specjalistyczna umożliwiła ekspansję na terenie Francji i na całym świecie. Firma dołączyła do grupy Saveurs & Délices w 2017r.
Pomimo faktu, iż Monbana od jakiegoś czasu stała się międzynarodową firmą rozpoznawalną na całym świecie wciąż emanuje klimatem małej, rodzinnej firmy z tradycją przekazywaną z pokolenia na pokolenie.
JAKOŚĆ I WIEDZA SERCEM DZIAŁALNOŚCI
Produkty Monbana są wytwarzane we Francji i są wynikiem rygorystycznej selekcji każdego składnika przez szefów Czekolady, w tym najlepszych ziaren kakaowych do czekoladek wytwarzanych z 100% czystego masła kakaowego.
Laboratorium badawczo-rozwojowe nieustannie dąży do opracowywania nowych wersji, optymalizacji istniejących receptur i pomocy klientom w ich własnych projektach.
Wspierany przez działy zakupów i jakości, zespół ds. opakowań dąży do opracowywania projektów opakowań z myślą o zrównoważonym rozwoju i dbałości o środowisko.
Monbana posiada certyfikaty obejmujące jakość, bezpieczeństwo produkcji oraz produkty organiczne i fair trade.